torsdag 23 augusti 2012

Blir så trött!

Problem efter problem efter problem.... Tycker det har rullat på bra hittills men nu dyker ett efter det andra upp på rullande band. Ringde till vår trappleverantör igår på eftermiddagen eftersom han skulle höra av sig i början på veckan, inget svar. Fick ett meddelande sent på kvällen där han meddelade att stegen kommer på måndag, glaset har kommit, men någon stolpe var ännu ogjord, när han for på resa!! På resa! Ja det täcktes han säga också! Jag kontaktade honom förra veckan när inget började hända och han lovade leveransen till denna vecka.  Ursprungligen var den beställd till mitten av juli! Tack och lov är vi 1 ½ månad sena. Snällt var jag tvungen att förklara att vi då har problem! Får vi inte trappan denna vecka har vi inte en chans att montera upp den själva! Jag kommer nog att stå på mig och snällt förklara att de nu är så illa tvungna att montera stora delar åt oss som kompensation för att det tagit så otroligt länge innan trappan kommer.

Till råga på allt ringer sambon nyss och meddelar att vi ännu en gång fått fel bänkskiva till köket! Första gången hade de inte meddelat oss om att längden inte går att fås så de skickar en som var för kort. Andra gången, nu då, så skickar de helt fel modell. Vad skall komma som nästa!

Visst är vår kakel läggare duktig på vad han gör men jag (vi) börjar nog vara lite trötta på att det inte går framåt. Visst finns det saker som måste torka innan man kan gå vidare, men månne ordet planering är bekant. Äh, när alla planer börjar falla blir man lite extra irriterad. Tack och lov ordnar det sig med klinkers nu i helgen så det var ju jätte skönt. Stort tack till honom!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar