tisdag 8 november 2011

Smart förvaring


Förvaring är något som vi aldrig kan få för mycket av. Har försökt tänkta så det brakar sista tiden eftersom vi nu snart har skivat klart vår nedre våning. Hittills har det bara smugit sig in förvaring under trappan. Kommer att  "bygga in" trappan så vi får in en lite skrubb under. På sidan drömmer jag även om att bygga in små fickor som jag kan lämna öppna eller lägga in några snygga korgar i. Lagom nivå för att förvara barnets (barnens) mössor, vantar etc. i.

Bilden uppe till vänster innehåller en skoställning. Otroligt smart för en familj med skor så det minsann räcker till. En soffa eller något att sätta sig på är även något vi borde få in.


Ett ställe vi bara MÅSTE besöka när vi skall börja hamstra inredning till vårt hem är Granit. Där finns mängder av smarta förvaringslösningar och man hittar dessutom andra funktionella varor för hem och kontor. Basfärgerna hos Granit är svart, vit, grått och natur, precis som jag vill ha det. Nedan ett smakprov från deras webbsida. Visserligen inte på förvaringsartiklar men annars otroligt vackra saker.

www.granit.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar